A fost zi de sărbătoare în Sibiu pentru că vineris-a deschis Târgul de Crăciun, unde se află peste 100 de expozanți, o scenă cu DJ, un Moș Crăciun și Albă ca Zăpada.

Centrul Sibiului, gata de Crăciun

La ora 19.00, centrul Sibiului s-a luminat. Ghirlandele de pe stâlpi, cupola de peste Podul Minciunilor, bradul din Piața Mare și-au aprins beculețe și vestesc că marea sărbătoare se apropie. Târgul de Crăciun din Sibiu va fi deschis până pe 2 ianuarie 2023, conform Turnul Sfatului.

Deși zona pare mai aerisită în comparație cu anul trecut, seara oamenii nu au ezitat să lipsească de la marele eveniment, astfel că s-a format o aglomerație. Un lucru îmbunătățit în acest an față de anul trecut, tomberoanele sunt izolate și nu stau la vedere pentru a strica imaginea dimprejur.

Târg de Crăciun și în curtea Muzeului Brukenthal

Municipalitatea nu se referește de la consumul de energie și a creat diferite locuri numai bune pentru poze, proiecții pe clădiri și un moment special cu îngeri la deschidere.

Totuși, Târgul de Crăciun din Sibiu vine și cu o noutate. Zona s-a extins în curtea Palatului Brukenthal, dar acolo răsuna muzica disco, iar pe scenă vor urca Andi Moisesci, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame, dar și alte formații de jazz sau artiști de muzică clasică. Curtea Muzeului Brukenthal răsuna a distracție și muzică mixată, în timp ce Piața Mare răsuna a colinde și strigăte de copii.