Polițistul local din Pitești, bătut de un tânăr, a murit după două săptămâni de comă. Băiatul de 19 ani i-a tras un pumn în faţă agentului, în vârstă de 55 de ani, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt. Atacatorul a fost arestat pentru ultraj, dosarul lui fiind acum preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoare de moarte. 

Pe 4 noiembrie, bărbatul de 55 de ani a fost lovit de un băiat de 19 ani după ce l-a avertizat că nu are voie să bea pe stradă. Pumnul individului l-a trântit cu capul de asfalt.

A murit polițistul local lovit pe stradă de un scandalagiu, în Pitești

Rănile au fost atât de grave încât poliţitstul a ajuns atunci direct în operaţie. Din nefericire, după două săptămâni de comă, agentul a murit pe patul de spital. Primăria Piteşti a anunțat atunci, într-un comunicat, că agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare. „C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, se arată în comunicat.

Primăria Pitești: Polițistul a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură

Ieri, instituția a postat Facebook un mesaj prin care transmite „condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!”.