Durere fara margini in familia lui Sebastian, tanarul de 20 ani injunghiat mortal azi noapte la un majorat din comuna Ciurea. Tanarul a vrut sa aplaneze un conflict dar a cazut victima loviturilor miselesti de cutit. Crima s-a petrecut la incheierea petrecerii. Sarbatoritul era din comuna Ciurea iar la majorat a fost invitat si fratele sau vitreg, care locuieste in Iasi. Acesta a fost insotit de mai multi tineri din zona Frumoasa. La un moment dat, unuia dintre ei i s-a facut rau din cauza bauturii fiind chemata o ambulanta.

„Eram la vecin si i s-a facut rau de la bautura si a chemat Salvarea. Dintr-o data am auzit tipete si am venit sa ma uit. Si dintr-o data mi-a dat cineva cu pumnul si mi s-a taiat filmul. Am plecat acasa, a venit alta Salvare. Am stat 2-3 ore la petrecere, a fost totul frumos iar la final, un baiat se uita urat la alt baiat si a inceput totul, a pornit o bataie generala. Erau vreo 6-7 care s-au incaierat. Baiatul care a fost ucis s-a bagat sa-i desparta si l-au luat pe el in ture. Cei din Iasi aveau cutite, cei de aici nu aveau. Erau pregatiti de bataie. Nu ii cunosteam, erau din alt anturajul. Noi am stat in grupul nostru iar ei in grupul lor. Cel care a bagat cutitul este fratele vitreg al sarbatoritului”, a spus un tanar care a participat la petrecere.Sebastian nu a participat la petrecerea din comuna Ciurea. El plecase in oras cu alti prieteni si cand s-au intors a vrut sa vada ce se intampla. Dupa ce a izbucnit conflictul, un tanar din comuna Ciurea a fost injunghiat. Sebastian a vrut sa aplaneze dar a fost lovit cu sange rece.

„Am fost anuntati prin 112 in jurul orei 23.43, ca a avut loc un incident in Lunca Cetatuii si a fost trimis un echipaj SAJ si un echipaj de prim ajutor care era in zona. Au gasit un tanar de 20 ani in stop cardiorespirator cu multiple plagi injunghiate care nu a raspuns manevrelor de resuscitare si apoi s-a mai trimis un echipaj tip B de la Serviciul de Ambulanta care a mai gasit 2 pacienti cu multiple plagi injunghiate abdominale si toracice si a mai ajuns un pacient in UPU Spiridon. Un alt tanar s-a prezent la spital cu atac de panica”, a precizat SAJ Iasi.

Sebastian a invins cancerul la varsta de 14 ani. Avea planuri sa plece in Anglia la sora lui, sa-si gaseasca un rost in viata.

„La 14 ani a facut cancer pe coloana. Si au venit doctorii si ne-au spus ca este mort pe masa de operatie. Dupa aia ne-au anuntat ca este o eroare iar copilul si-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Si acum l-a omorat un boschetar”, a precizat tatal baiatului.