A fost panică într-o spălăorie din Constanța. Acoperișul unei spălătorii din incinta unei benzinării a fost cuprins de flăcări. În interiorul stației peco exista și o stație GPL.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică noapte la acoperișul unei spălătorii din Constanța. Aceasta este amplasată lângă o benzinărie și în apropiere există și o stație GPL. 

Incendiu la o benzinărie din Constanța. Acoperișul unei spălătorii din incintă a fost cuprins de flăcări

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incendiul a avut loc pe o suprafață de 30 de metri din acoperișul spălătoriei.Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului nu erau mașini în benzinărie. Benzinăria este amplasată în zona CET la intersecția străzilor cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a intervenit cu 4 mașini de stingere, o autoplatformă, o autoscară și două echipaje SMURD.

Incendiul a fost localizat, iar pompierii au delimitat zona pentru a nu permite accesul mașinilor în benzinărie.

Pompierii au anunțat că incendiul a fost lichidat și că au ars aproximativ 2 mp din izolația de pe acoperișul spălătoriei. Nu a fost afectată stația de alimentare. În continuare se fac cercetări pentru a fi stabilite cauzele care au provocat incendiul.„Incendiul este lichidat, au ars aproximativ 2mp din izolația de pe acoperișul spălătoriei. Nu a fost afectată stația de alimentare cu carburant, nu au fost alte probleme”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.