Phoebe Gates, moștenitoarea miliardarului Bill Gates, a fost văzută purtând o rochie mini fabuloasă la petrecerea de 21 de ani pe care a dat-o la New York, scrie news.com.au. Phoebe este fiica cea mai mică a mogulului tehnologiei Bill Gates și a fostei sale soții Melinda Gates și nu se ferește de lumina reflectoarelor. Studenta de la Stanford are în prezent peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și 70.000 pe TikTok și le împărtășește urmăritorilor ei pasiunea pentru modă, feminism și selfie-uri.

Ea a spus deja clar că dorește să-și croiască propriul drum. „OK, sunt fiica părinților mei, asta îmi oferă un privilegiu imens, dar nu este ceea ce mă definește”, a spus ea pentru WWD.De ziua ei, Phoebe a fost văzută într-o mini rochie roz și tocuri nude, în timp ce părul îi era strâns într-o coadă de cal.

Arăta ca a treia soră Jenner când a ieșit cu ambii ei părinți celebri, tatăl său chiar mergând apoi pe Instagram pentru a-i aduce un omagiu celui mai mic copil și a împărtăși câteva fotografii din copilăria ei. „Întotdeauna vei fi fetița mea, dar să te privesc făcând lucruri mari nu m-a surprins niciodată. Sunt atât de mândru de tine”, a scris miliardarul.

O scanare rapidă a rețelei sociale a lui Phoebe oferă o imagine semnificativă despre cum este să fii moștenitoarea unui miliardar în zilele noastre.Instagram-ul ei arată la fel ca al oricărei alte fete tinere, cu excepția faptului că există la Phoebe un indiciu de bogăție la care este imposibil să te raportezi.

Este o activistă pentru drepturile femeilor

Fluxul ei este plin cu lucruri obișnuite la care te-ai aștepta. Fotografii cu prietenii, selfie-uri măgulitoare și omagii de ziua de naștere aduse membrilor familiei ei – dar toate au ingredientele adăugate de faimă, bogăție și privilegii. Există fotografii cu ea în diverse ținute de designer, însoțite de comentariul că a fost doar o „încheiere a săptămânii modei”.

Apare și o fotografie cu ea într-un bikini Versace, pozând într-o locație tropicală cu legenda: „Mulțumesc”. Adică destul de corect. Are multe pentru care să fie recunoscătoare. Într-o altă poză a ei, apare într-o rochie mini roșie și scoate limba la iubitul ei, dar sunt și o mulțime de alte fotografii în care dezvăluie ținutele distractive pe care le poartă la evenimente elegante.Printre fotografiile glam, există și o perspectivă asupra activismului ei. Ea vorbește frecvent despre sănătatea reproductivă a femeilor în lumina deciziei Curții Supreme din SUA de a anula legea care a dat femeilor dreptul de a avorta, adică controlul asupra propriului corp.

O tânără oarecare care este și fiica unui miliardar

Femeile americane și-au pierdut dreptul la îngrijire sigură a reproducerii cu un an în urmă. Această decizie a trezit o nouă generație”, a scris ea pe Instagram, însoțită de un videoclip al unui protest. Pe TikTok, ea folosește acea platformă pentru a discuta despre sănătatea reproductivă a femeilor și vorbește în mod obișnuit despre legile făcute pentru a controla corpul femeilor.

Știu de ce contează legea pentru mine. Mi-a protejat libertatea de a lua decizii cu privire la propriul meu corp”, spune ea într-un videoclip TikTok.

Totuși, pe lângă activismul ei se află și lucrurile obișnuite la care te-ai aștepta. TikTok-uri prin care își arată vacanța de iarnă cu prietenii, o săptămână întreagă în care și-a documentat rutina de antrenament și chiar împărtășește cele mai recente tendințe de modă pe care le iubește.

Este o combinație fermă între obișnuit și extraordinar. Doar o tânără oarecare care este și fiica unui miliardar.

Sursa: StirilePROTV