Finanțare istorică pentru comuna Movileni. Recent, primăria a obținut două finanțări în valoare de 10,8 milioane de lei, respectiv 24 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comună. Banii au fost obținuți prin programul Anghel Saligny și prin CNI.

Dan Hodoroabă – primar comuna Movileni

„Este foarte importantă finanțarea. De doi ani noi lucrăm la acest proiect prin Anghel Saligny. Am reușit să aducem 10,8 milioane de lei, iar cu acești bani vom reabilita prin asfaltare circa 6 km de drum. Oamenii sunt foarte bucuroși pentru că de ani de zile așteaptă ca drumurile acestea să fie modernizate. Acesta este doar un prim proiect, mai avem și un alt proiect pentru care zilele trecute am semnat. Acolo am obținut o finanțare de 24 de milioane de lei, drumuri care vor fi modernizate prin CNI. Lucrările propriu zise pe acest tronson de drum pe care ne aflăm, cel de la Epureni, eu sper în luna august să fim pe el.” a declarat edilul comunei Movileni.

Proiectele de investiții nu se opresc aici. Edilul comunei Movileni promite și reabilitarea și modernizarea tuturor școlilor din comună, dar și extinderea rețelei electrice.