Comuna Miroslava planuieste sa construiasca un stadion de 8.000 locuri pe care va evolua actuala echipa a comunei, inscrisa in Liga a treia. Documentatia a fost depusa iar autoritatile asteapta avizu

Deși proiectele vizează mai multe sectoare de activitate, unul dintre cele mai importante este construirea unui stadion de 8000 de locuiri. Un astfel de proiect va schimba activitatea sportivă din comună și va atrage investitori tot mai mari.

Dan Niță, Primar comuna Miroslava

„La ora actuală în comună sunt Valea Adancă, Miroslava și Horpaz. În fiecare localitate vom construi ceea ce trebuie, de la stadion… Stadionul îl facem de exemplu la Miroslava, un stadion de 8000 de locuri și este depusă documentația. Așteptăm finanțarea și cred eu că iarna aceasta vom lucra la hartii iar începand din primăvara viitoare vom putea să ne apucăm de construit.

Totodată, primarul Dan Niță anunță că pe langă proiectele care vizează activitatea sportivă din comună, se lucrează și la sistemul educațional. Astfel, se vor face investiții majore în școlile care aparțin de comuna Miroslava.

Dan Niță, Primar comuna Miroslava

„Dacă vă uitați atent o să vedeți că lucrăm la toate proiectele. Fie că sunt în zona sportivă, fie că sunt pe activitate educativă. De exemplu lucrăm pe activitate educativă precum școala verde dar în același timp reparăm celelalte școli.

Viitoarele proiecte pentru care lucrează autoritățile locale din Miroslava vor atrage și mai multe persoane care să-și dorească să locuiască în comună și totodată investitori care vor crește forța locurilor de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here