Supărare mare pentru un individ care a pierdut la un aparat de jocuri de noroc. Aflându-se într-un bar din orașul Livada, județul Satu Mare, a distrus în integralitate un aparat de jocuri tip slot machine, a agresat angajata localului şi a scos aparatul distrus pe stradă, cauzând un prejudiciu în cuantum de 3000 de euro.

Iniţial, individul şi-a luat angajamentul de a achita suma de 3.000 euro în 14 zile, dar ulterior l-a anunțat pe administrator că nu mai doreşte să achite această sumă. Păgubitul a depus plângere penală pentru distrugere.

Barmana agresată a declarat în fața polițiștilor că individul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi era nervos din cauza faptului că a pierdut suma de 4.000 de lei, a lovit cu pumnul aparatul la care a jucat, distrugându-i ecranul.

După ce a lovit aparatul, inculpatul a încercat să îl scoată pe stradă, însă barmana s-a opus, motiv pentru care inculpatul a renunţat.

După prima audiere a individului de către polițiști, acesta a dispărut fără urmă, pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere. Acum polițiștii îl caută pentru a-l aduce în fața judecătorilor.

sursa:presasm.ro