Dezvoltarea comunei Movileni, aflată la aproximativ 28 de km de Iași, este în continuă ascensiune datorită obiectivelor de investiții finanțate prin fonduri europene.


În scurt timp, cetățenii din comună vor avea acces la servicii medicale de calitate odată cu construcția și recepția unei investiții de aproximativ 150.000 de euro. Acest proiect este finanțat din Fonduri Europene, dar și din Bugetul Local al comunei Movileni. Aici urmează a se înființa cabinete medicale moderne, iar costurile necesare pentru aparatură vor fi suportate de Primăria Movileni.


Dan Hodoroabă, primar comuna Movileni: „Este vorba despre un dispensar medical Movileni. Lucrările au început în 2022, luna decembrie urmând ca la finele lunii iulie sa facem receptia construcției. Ca și valoare este vorba de 150.000 de euro. Deocamdată avem un singur medic de familie, urmând ca după finalizarea și recepția celui nou, să încercăm să mai aducem încă un medic de familie pentru a deservi cât mai multă populație din comuna noastră”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here