Un tânăr de 24 de ani a murit, iar trei pompieri din Buzău au ajuns la spital după ce un autoturism s-a lovit frontal cu o autospecială de pompieri.

Anchetatorii au aflat apoi că tânărul avea permisul de conducere suspendat încă din 2021, din motive medicale. În plus, apropiații tânărului povestesc că el a avut în trecut o tentativă de sinucidere. Acum furase autoturismul de la o rudă.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, pe un drum județean în apropierea localitații Maxenu. La volanul autoturismului era un tânăr de 24 de ani din localitatea Smeeni care, potrivit poliției, a furat cheile mașinii unui văr și a pornit către Buzău.

După câțiva kilometri, s-a izbit frontal, cu mare viteză, de autospeciala pompierilor. Echipajul ISU se întorcea de la Buzău, de unde încarcase rezervorul cu combustibil.

În urma impactului puternic, autoturismul a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, iar șoferul a rămas blocat în caroseria distrusă. Când au venit salvatorii, nu au putut decât să declare decesul.

Autospeciala de pompieri a fost și ea avariată și a ajuns pe câmp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here