Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost implicat în două accidente rutiere, în cursul zilei de duminică. Bărbatul se afla în stare gravă la Spitalul „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Primul accident a avut loc duminică, în jurul orei 13:00. Pietonul în vârstă de 74 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost lovit de o mașină, potrivit stirisuceava.net.

El a fost transportat de un echipaj SMURD la UPU Suceava. Bărbatul era conștient, stabil hemodinamic, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominală. Nu a necesitat internare și a părăsit spitalul.

În cursul serii, bărbatul a fost implicat din nou într-un accident rutier, pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava.

El a fost rănit grav și a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Județean Suceava.

„Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

După ce medicii au efectuat investigațiile medicale, pacientul a intrat în operație.