Incident incredibil petrecut sâmbătă, 21 ianuarie, în Iaşi. Doi bărbaţi au venit la mall cu tractorul şi au plecat cu maşina poliţiei.

Doi bărbaţi s-au întâlnit la birtul din satul Bosia, în jurul orei 19:00 şi după ce au consumat băuturi alcoolice au decis să meargă în mall-ul din Iaşi. Cei doi au trecut cu tractorul prin bariera mall-ului şi au parcat utilajul. Au mers apoi să mănânce într-un restaurant şi să joace la păcănele.

În jurul orei 00:00, un paznic de la mall a sunat poliţie, iar poliţiştii au ajuns în zonă exact în momentul în care cei doi bărbaţi se pregăteau să plece. Oamenii legii au stabilit că şoferul nu avea permis de conducere şi atât el, cât şi prietenul lui, erau beţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi, cel mai probabil, şoferul va fi reţinut pentru 24 de ore.

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05 polițiștii au oprit pentru control un tânăr, de 24 de ani, care conducea un utilaj agricol, în parcarea unui centru comercial. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule„, au transmis reprezentantii IPJ Iasi!