Un adolescent a murit şi alţi doi au fost răniţi grav într-un accident rutier care a avut loc, duminică seară, pe DN64, la Băbeni, unde un autoturism condus de un minor a intrat într-un stâlp, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale şi de pompieri, traficul rutier în zona accidentului a fost blocat.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un minor, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau doi pasageri, pe DN64, în localitatea Băbeni, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp”, a precizat IPJ Vâlcea.

La sosirea echipajelor medicale, un adolescent de 16 ani era în stare de inconştienţă şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Ceilalţi doi adolescenţi din maşină erau conştienţi la sosirea echipelor medicale şi prezentau diferite traumatisme. Ei au fost transportaţi la spital de echipaje de la Ambulanţă.

La intervenţia de la locul accidentului au participat două echipaje de la Ambulanţă, un echipaj SMURD şi mai multe echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vîlcea şi de la serviciul voluntar din Băbeni.