Luna decembrie este luna cadourilor, a bucuriilor, a meselor îmbelșugate alături de cei dragi. Pentru familia Aron din Pipirig, Neamț, sărbătorile de iarnă erau un prilej prin care toți cei plecați se întorceau ACASĂ!

Din nefericire, acum nu mai au unde să se simtă ACASĂ pentru că un incendiu devastator le-a distrus în totalitate locuința și munca de o viață.

De aceea, redacția noastră își dorește să vină în sprijinul familiei greu încercate, căci pic cu pic și puțin cu puțin se face binele iar orice leu contează enorm pentru ei acum.

Redăm aici comunicatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, pentru verificarea informațiilor:

“Aseară (nr. duminică, 4 decembrie) la ora 21:17 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Leghin din comuna Pipirig.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig, Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și anexelor gospodărești.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul casei și anexelor gospodărești pe o suprafață de 300 mp și bunurile materiale aflate în anexele gospodărești și s-a deteriorat planșeul casei.
Două persoane, un bărbat de 52 de ani și o femeie de 50 de ani, au suferit atacuri de panică. Aceastea au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la CPU Târgu Neamț.
Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă a incendiului”

Pentru cei care doresc să facă un mic gest de omenie înainte de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului acestea sunt datele bancare necesare transferului:

IBAN: RO03RNCB0199039134030004

Banca: BCR

Titular cont: Aron Ștefan

Multumiri anticipate!

Sărbători liniștite!