Un bărbat de 61 de ani, una dintre victimele exploziei produse luni într-un bloc din Suceava, a murit la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Diana Cimpoeşu.

„Din păcate pacientul cu arsuri a murit aseară. Avea şi traumatisme multiple”, a informat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon”.

Luni după amiaza un bărbat de 61 de ani, victimă a exploziei care s-a produs într-un bloc din cartierul sucevean Burdujeni, a fost transferat cu o ambulanţă de la Suceava la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile nu a fost posibil transferul cu elicopterul SMURD.

Bărbatul a suferit arsuri grave pe 90 la sută din corp şi multiple traumatisme în urma unei explozii puternice care a avut loc luni dimineaţa într-un bloc de locuinţe din cartierul sucevean Burdujeni. În urma deflagraţiei au fost rănite grav cinci persoane, iar alţi 40 de locatari s-au autoevacuat. Imobilul a fost grav avariat. 

În apartamentele de pe cele două scări nu se mai poate locui. Primăria va cere fonduri de la Guvern pentru consolidarea blocului. 28 de familii au rămas fără locuinţe.