Tânărul din Protopopești care și-a snopit părinții în bătaie cu o coadă de topor a sărit la bătaie atât la polițiști, cât și la echipajul medical care-l transporta la spital. Agresorul a fost preluat din fața casei de către ambulanță, după ce a fost împușcat de agenți în picior, însă niciun polițist nu a însoțit echipajul către spital.

Incompetența polițiștilor vasluieni a pus în pericol viața medicilor care îl transportau pe agresor la spital.

Deși tânărul se știa ca fiind violent, cunoscut pentru tentativă de omor, echipajul medical care l-a preluat pe individ, nu a fost însoțit de niciun organ de ordine. Astfel că, la jumătatea drumului, tânărul a devenit violent cu medicii, punând în pericol viața acestora. Echipajul medical a fost nevoit să coboare din ambulanță și să blocheze agresorul în autospecială, apoi au sunat la 112, cerând din nou ajutorul. La fața locului s-au deplasat însă mascații care au condus agresorul către spital.

Bărbatul agitat de 33 de ani prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanta C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanta și a solicitat prin 112 din nou Poliția„, au transmis reprezentantii SAJ Vaslui.