Fără prea mari speranțe de performanțe modiale, fotbalul românes începe să devină o rușine. Doi jucători de la FCU Craiova s-au remarcat nu pe teren, ci din spatele gratiilor, acolo unde au ajuns după ce au tâlhărit doi puști! Fotbaliştii Andrei Cătălin Albu şi Jesus Eduardo Sperlea, ambii legitimaţi la echipa FCU Craiova, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Craiova, după ce au tâlhărit trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, notează Reporter.24.

Andrei Cătălin Albu, în vârstă de 18 ani, şi Jesus Eduardo Sperlea, în vârstă de 16 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce miercuri noaptea, prin amenințarea cu bătaia, le-au luat sume de bani unor adolescenţi cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată polițiștii doljeni.

Cei doi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Craiova, joi, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun șefii clubului despre cei doi jucători acuzați de tâlhărie!

Cu două nopți în urmă, Andrei Albu și Eduardo Sperlea au tâlhărit în plină stradă trei adolescenți cu vârste între 13 și 15 ani, cerându-le sub amenințarea bătăii, bani. Victimele au făcut plângere la poliție, celor doi fotbaliști li s-a deschis dosar penal, iar a doua zi au fost prezentați de procuror la judecătorie cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis cererea, iar acum jucătorii lui Mititelu sunt în „cantonament”, în arestul poliției.

Marcel Pușcaș, președintele clubului din Bănie, spune că abia sâmbătă a aflat despre situația celor doi fotbaliști. Conducătorul de la FCU Craiova nu a oferit prea multe detalii și a lăsat impresia că se așteaptă ca tinerii fotbaliști trebuie să își asume acțiunile, așteptând ca Poliția să își facă treaba.

Da, este adevărat! Azi am aflat ceea ce s-a întâmplat! Idei de adolescenți, ce să spui… cei de la Poliția Craiova știu mai multe detalii”, a spus Marcel Pușcaș, pentru ProSport.