Un preot din județul Iași reușește să ofere copilașilor care învață la școala din sat, câte o masă caldă pe săptămână. Pe lângă bănuții pe care încearcă să-i strângă pentru ridicarea unui locaș de cult, părintele care slujește la parohia „Izvorul Tămăduirii” și „Duminica Tuturor Sfinților” din satul Urșița, comuna Mironeasa, are grijă și de 150 de suflete.

Așa cum îi place să spună, toți bănuții care merg către copilași vin de la Maica Domnului, sub orice formă. Donație de la Mănăstirea Hadâmbu sau de la oamenii de rând care aleg să depună în contul parohiei. De asemenea, sunt și oameni care aleg să vină personal pentru a le oferi o masă caldă acestor copilași.

Chiar astăzi, o echipă Alo, Iași a stat de vorbă cu părintele Emanuel Apetrei care era foarte fericit că a reușit să le ofere copilașilor gogoși calde.

Cine dorește să aducă un zâmbet pe chipul copilașilor din satul Urșița, fie sub formă de donație sau o masă caldă, poate merge la parohia „Izvorul Tămăduirii” și „Duminica Tuturor Sfinților” din satul Urșița sau poate lua legătura cu preotul Emanuel Apetrei prin intermediul paginii de Facebook: https://www.facebook.com/biserica.ursita