O bătrână de 82 de ani din Vaslui l-a bătut pe hoțul care-i intrase în casă, ca să o fure.

Individul care pătrunsese în locuința ei din localitatea Vutcani a scăpat cu fuga, însă numai până când l-a prins Poliția, și a primit în final control judiciar pentru 60 de zile.

Bărbatul de 42 de ani a a pătruns în locuința femeii de 82 de ani, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă bani și alte valori. A fost surprins de femeie, care a început să strige la el și să-l lovească, iar hoțul bătut a fugit, fără să fure nimic, relatează cotidianul Vremea Nouă.

Individul era vecinul bătrânei, iar în noaptea de 28/29 iulie, în jurul orei 2.00, bărbatul cercetat acum pentru tentativă de furt a pătruns în locuința acesteia, din localitatea Vutcani, de unde a încercat să sustragă sume de bani.

„Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 a.c., la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat inspectorul Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here