Vesti minunate de la Spitalul de Copii “Sf. Maria”: a fost externată fetița din Onești, în vârstă de 4 ani, care joia trecută a ajuns la spital cu tot cu tocătorul electric în care își prinsese mânuța. Medicii au reușit să o stabilizeze și să intervină la timp astfel încât fetița să își poată folosi mâna din nou.

Fetita internata joia trecuta cu manuta dreapta prinsa in tocatorul de rosii s-a externat in cursul zilei de ieri.

Avem o veste foarte bună de la Spitalul de Copii: fetița internată joia trecută cu mânuța dreaptă prinsă in tocătorul de roșii s-a externat in cursul zilei de azi. Intreaga intervenție oferită acestei fetițe a fost de un inalt profesionalism, permițând in final recuperarea a peste 90% din segmentele amputate”, a declarat Dr. Sidonia Susanu.

Intreaga interventie oferita acestei fetite a fost profesionista, permitand in final recuperarea a peste 90% din segmentele amputate.

Dorim sa le multumim colegilor SMURD pentru rapiditatea cu care au preluat copilul, managementul starii generale si a leziunilor locale in situatia transportului aerian, colegilor ISU pentru suportul tehnic pe care l-au oferit, colegilor medici anestezisti, asistente si intregului personal care au facut posibil ca medicii clinicii de chirurgie plastica sa poata efectua replantarea degetelor acestui copil”, au transmis medicii de la Spitalul de Copii Sf. Maria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here