Strada Democratiei din Marasesti modernizata in urma cu 2 ani s-a surpat pe o lungime de 60 metri, in urma unei avarii la reteaua de alimentare cu apa.

Potrivit Primariei Marasesti, strada Democratiei a fost reabilitata in cadrul proiectului „Actiuni strategice pentru reducerea numarului de persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala din comunitatea marginalizata din orasul Marasesti, judetul Vrancea de SC Constructia SA Tecuci”, fiind semnat procesul verbal de receptie a lucrarilor in luna iulie a anului trecut.

„Avand in vedere ca se afla in perioada de garantie, constructorul a fost notificat pentru luarea masurilor necesare remedierii in cel mai scurt timp”, a transmis Primaria orasului Marasesti.

Operatorul de apa sustine ca vina surparii apartine firmei de constructii care a efectuat lucrarea.

„Reprezentantii CUP SA Focsani au constatat că această situație neplăcută a survenit în urma unor lucrări de compactare executate anterior la trama stradală, fie de către municipalitate, la momentul modernizării suprafeței asfaltice, fie de către executantul rețelelor de gaze. La data respectivă, unul dintre branșamentele de apă existente între cele două trasee – cel de apă și cel de gaze, a fost smuls parțial iar acest fapt a condus la producerea unor infiltrații minore în stratul de nisip și pietriș. Ulterior, acest strat de sub carosabil s-a măcinat și a condus la situația prezentă„, a transmis CUP SA intr-un comunicat de presa.Video: Facebook.com/CostelNea