Au rămas mai puțin de șase luni până când culturistul profesionist ieșean Georgian Anghel-Birică va concura la Mr. Olympia 2022, competiție programată la mijlocul lui decembrie, la Las Vegas. Acolo vor fi prezenți cei mai buni dintre toți culturiștii profesioniști din lume, ediția din acest an anticipându-se că va fi una din cele mai puternice din istoria competiției!

Georgian Anghel-Birică își continuă pregătirile la Weider Gym Iași cu precizie de metronom. Dacă începutul anului l-a găsit cu dureri la umărul drept, 2022 a continuat cu o accidentare la degetul mare de la mâna dreaptă, iar două luni a fost nevoit să suporte o fașă gipsată. Firește, pregătirea a avut de suferit, dar a lucrat în special pentru picioare, dar n-a exclus de tot nici partea superioară, apelând la prizele care-i permiteau să nu afecteze zona gipsată.

„Poate a fost mai bine așa, deoarece m-am antrenat într-un ritm accelerat și aveam nevoie de o intensitate medie. Nu te poți pregăti mereu la maximum, apare uzura. Acum însă mă simt din ce în ce mai bine”, ne-a declarat Georgian.

El a crescut în greutate până la 109-110 kilograme, dar acum a revenit la 104, iar pe lângă antrenamentele sale un rol foarte important îl are alimentația.

„Mai am două luni pline, iulie și august, în care trebuie să mânânc foarte mult. Am câte șase mese pe zi și cam fiecare masă cântărește în jur de 600 de grame. Am calculat că în fiecare lună trebuie să mănânc cel puțin 90 kilograme. Este o perioadă dificilă, îmi este mai ușor să mă înfometez decât să mănânc atât de mult! Acord o atenție deosebită… Click AICI pentru continuarea materialului! Dragoș GAȘPAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here