Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Drânceni, suspectat că şi-a lovit partenera de mai multe ori cu o coadă de sapă şi apoi a imobilizat-o în casă, a fost arestat preventiv pentru violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

„Pe data de 19 mai, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au fost sesizaţi la numărul 112 cu privire la faptul că un bărbat şi-ar fi agresat concubina. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 41 de ani, în mod repetat, cu un corp contondent. De asemenea, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate pe victimă, imobilizând-o la domiciliul comun. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii huşeni au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta au fost prezentat Judecătoriei Huşi, care a dispus arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile”, precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.