UPDATE 08:40 – Bărbatul lucra la secția de poliție din Leorda, Dorohoi, încă din luna ianuarie a acestui an și era angajat din sursă externă. Pistolul cu care și-a pus capăt zilelor era al șefului de post.

UPDATE 08:20 – Potrivit ultimelor informații, bărbatul era de meserie polițist la IPJ Botoșani. Indiciile conduc la o sinucidere, dar se iau în calcul toate variantele.

În această dimineață, un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost găsit fără viață, în zona Copou, din Iași. Din primele informații se pare că lângă cadavrul acestuia ar fi fost găsită o armă, cu care și-ar fi pus capăt zilelor. Potrivit unor surse, există suspiciuni cum că bărbatul ar fi de meserie polițist. Autoritățile ieșene sunt la fața locului și efectuează cercetări.

”În cursul dimineții de 14 martie 2022, în jurul orei 06 am primit un apel la 112 conform căruia în Parcul Copou se află un tânăr în vârstă de 25 de ani care prezintă o plagă împușcată extremitate cefalică. Avea un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Am găsit bărbatul cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare. Echipajul de poliție l-a identificat și a identificat și arma. Există suspiciuni că ar fi polițist” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Revenim cu amănunte.