Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi violenţă în familie.
Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 13 martie a.c., un bărbat de 34 de ani le-ar fi agresat fizic pe soţia sa şi pe cumnata ta, iar ulterior a fost depistat de poliţişti în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Costuleni, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani nu era înmatriculat, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparţineau unui alt auto.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 martie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.
La data de 15 martie a.c., bărbatul reţinut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.