La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2021, acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe raza oraşului Hârlău, având suspendat dreptul de a conduce şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării sale cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 8 ianuarie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe raza oraşului Hârlău, având suspendat dreptul de a conduce şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, în urma impactului rezultând rănirea unei persoane. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 ianuarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 13 ianuarie a.c., bărbatul reţinut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here