Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conduecrea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2021, un tânăr de 20 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Popricani și ar fi intrat în coliziune cu doi copaci și un cap de pod, în urma impactului rezultând rănirea conducătorului auto şi a pasagerului din auto.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar în urma testării sale cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 ianuarie a.c., tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 14 ianuarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here