Un accident rutier minor a condus la descoperirea unui dublu asasinat

În urma unui accident rutier minor petrecut, în această dimineață, în localitatea Costești, județul Vaslui a fost solicitată intervenția echipelor de Poliție și a celor de la Ambulanță. Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un autoturism a ieșit în afara carosabilului, fără urmări grave. Șoferul, de fapt singurul pasager din autoturism, suferise răni minore, iar la fața locului urma să ajungă o ambulanță B2 cu asistent medical, de la Vaslui.

Spre surprinderea generală, șoferul a declarat autorităților că și-a ucis soția și fiul, acasă, la Corni, comuna Albești. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, dar și reprezentanți ai Primăriei din comună, care au confirmat informația.

„La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu. La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate. Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here