UPDATE 16:30 – Cei doi tineri trebuiau să ajungă în Belgia, în decursul zilei de vineri, 10 decembrie. Apropiații celor doi au intrat în panică în momentul în care niciunul nu mai răspundea la telefon.

UPDATE 12:20 – „Au fost găsiți în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost uciși şi li s-a dat foc. Cadavrele aparțin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfășurare”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Mihaela Apostol.

UPDATE 10:25 – Și al doilea suspect a fost ridicat și dus la audieri.

UPDATE 10:15 – Polițiștii au făcut descinderi și în căminul T17, din cadrul campusului studențesc „Tudor Vladimirescu”.

UPDATE 10:00 – Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost ridicate și sunt transportate la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii verifică toate camerele de supraveghere din zonă, pentru a reface firul poveștii. La fața locului au ajuns și procurorii.

UPDATE 09:15 – Tânărul student este de origine marocan, iar potrivit unor surse, ar fi trebuit să plece miercuri, în străinătate, împreună cu iubita sa, însă aceștia nu au mai ajuns la aeroport. Din informațiile obținute se pare că trupurile celor doi ar fi fost incendiate. În momentul de față, polițiștii au doi suspecți, studenți, de origine marocană, care se află în campusul „Tudor Vladimirescu”, căminul T7. Unul dintre aceștia este condus la secție pentru audieri.

UPDATE 09:00 – În aceste momente, polițiștii merg către campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”, căminul T7 pentru investigații.

UPDATE 08:35 – Tânăra este din Miroslava și se mutase cu iubitul ei, în chirie, de aproximativ o lună. Cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină „Grigore T. Popa” din Iași.

Descoperire macabră, în această dimineață, într-un cartier din municipiul Iași. Din primele informații se pare că un băiat, student la medicină și iubita acestuia au fost găsiți fără viață. Nu se cunosc, încă circumstanțele.

Revenim cu detalii!

Trupurile neînsuflețite au fost ridicate și transportate la IML pentru necropsie.
Unul dintre suspecți este condus la audieri.
Al doilea suspect ridicat și dus la audieri.