Din cauza unor lucrări la rețeaua de termoficare, în Timișoara, căldura a fost temporar sistată în mare parte din oraș. Și cum în sălile de clasă temperatura nu trece de 15 grade Celsius, elevii au fost trimiși acasă, la ore online. Până acum, patru școli și-au închis porțile din cauza frigului.

Elevii de la Școala Gimnazială nr. 16 din Timișoara se pregătesc de ore. Își trag fermoarele. Nu la penare, ci la geci. Temperatura din clase nu trece de 15 grade Celsius, așa că cei mici sunt nevoiți să stea înfofoliți. 

„Tremurăm. Nu avem căldură în școală din cauza lucrărilor pe care  le efectuează Colterm pe strada București. Am propus să desfășurăm orele în sistem online”, spune Luminița Marinescu, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 16 din Timișoara.

Aceeași situație este și la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”.

În acest moment, singurii prezenți în sălile de clasă sunt profesorii, care predau online. Nu oricum, ci cu fularul la gât. De vină pentru situație sunt lucrările la rețeaua principală de termoficare. Nimeni nu s-a gândit că frigul va veni înainte ca lucrările să fie gata. Săptămâna viitoare problema va fi rezolvată, dau asigurări autoritățile locale. Până acum, patru școli din Timișoara și-au închis porțile din cauza frigului din sălile de clasă.

sursă: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here