Accident cumplit pe o şosea din judeţul Teleorman, provocat de un şofer beat. Amorţit de alcool, individul a pierdut controlul maşinii şi a provocat un carambol pe şosea. A făcut apoi show cu poliţiştii şi s-a jurat că nu el a fost la volan, deşi martorii spun că l-au văzut când a coborât din maşină. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au avut parte de un spectacol la care nu se aşteptau. Şoferul turmentat abia se putea ţine pe picioare şi articula foarte greu cuvintele. S-a dezmeticit puţin când a auzit de institutul de medicină legală şi de problele biologice.

Cu toate acestea, șoferul nu a vrut să recunoască faptul că el se afla la volan în momentul producerii accidentului și a băgat-o pe soția sa în discuție. Martorii susțin că el a fost la volan, iar când s-a dat jos a vrut să fugă. Soţia a încercat să-l acopere şi a insistat că ea conducea. Bărbatul a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, astfel că polițiștii l-au încătușat și l-au transportat la spital.

Ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager într-una dintre mașinile implicate în accident, care a fost preluată de un echipaj de salvare și transportat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here