Interlopul Ionuț Toader, zis Mizdron, este un traficant care aproviziona cu droguri personaje ale lumii mondene, dar și interlopi cunoscuți care frecvetează cluburile de lux din București și de pe Litoral. Ionuț Toader este un obișnuit al penitenciarelor, unde a executat mai multe pedepse pentru fapte asimilate criminalității organizate. El este membru al clanului Sportivilor.

Potrivit unor surse judiciare, după destructurarea clanului bodyguarzilor, condus de Marian Bejan, Mizdron ar fi reușit, începând cu luna mai, să-și vândă nestingherit marfa în cluburi cunoscute din București.

Vrăjit de o polițistă sub acoperire la Mamaia:

În timpul verii, spun anchetatorii, Mizdron a plecat la mare, la Mamaia, unde și-a stabilit piața de desfacere în clubul Breeze. Aici bărbatul a cunoscut o femeie misterioasă, care, în scurt timp, i-ar fi sucit mințile. Acesta habar nu avea că tânăra este o polițistă antidrog, trimisă să-l bage la închisoare. Luni la rând, polițista a ținut legătura cu Mizdron, care, odată cu trecerea timpului a căpătat încredere oarbă în femeia respectivă.

Săptămâna trecută, acesta a acceptat chiar să facă afaceri cu ea și s-ar fi înțeles să-i vând cantitatea de 100 de grame de cocaină. Aceasta a fost și ultima lui tranzacție. Bărbatul a ajuns în fața procurorilor DIICOT care, joi, l-au prezentat instanței iar acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform Gândul. Pe pagina sa de Facebook, Ionuț Toader a postat un proces verbal în care DIICOT îi aduce la cunoștință că a vândtu unui colaborator droguri de mare risc în doua rânduri: cantitățile nete de 3,59 grame, respectiv 3,31 grame, cu sumele de 2000 de lei fiecare. Persoana căreia i-a vândut aceste cantități de droguri nu este polițista sub acoperire. În urma acestor evenimente, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here