Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, iar prietenul său, de aceeași vârstă, este în stare critică, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac. Anchetatorii încearcă să afle din ce cauză a pierdut șoferul controlul volanului. Cert este că ploua și este posibil ca acesta să nu fi adaptat viteza la carosabilul umed.

Cei doi tineri mergeau să se întâlnească cu amicii lor, la o terasă din Ploiești. La un moment dat, pe o porţiune de drum drept, la ieşirea din localitatea Blejoi, șoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac de la marginea şoselei. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a încolăcit pur şi simplu în jurul copacului. Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului a fost nevoie de intervenţia celor de la descarcerare pentru ca şoferul şi pasagerul să poată fi scoşi dintre fiarele contorsionate.

Șoferul s-a stins la scurt timp după ce a ajuns la unitatea de primiri urgențe, deşi medicii au încercat din răsputeri să-l salveze. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal şi urmează să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs acest grav accident de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here