O tânără și-a bătut consortul în fața club de fițe din Mamaia, după o discuție aprinsă. Femeia a reușit să-i arunce câteva palme peste față bărbatului, asta după ce s-a închinat de câteva ori și s-a pregătit psihic și fizic. Cine știe de fapt ceea ce făcut bărbatul, ori s-a uitat după alte fete, ori a băut peste măsură, doar el știe cu adevărat. Cert este că și-a luat câteva palme sănătoase de la parteneră. Imaginile cu cei doi au fost postate devenind virale în mai puțin de câteva ore.

Dacă de obicei femeile erau cele care erau agresate fizic și verbal de către partenerii lor, ei bine, lucrurile s-au schimbat, femeile devenind călăii propriilor iubiți. O astfel de întâmplare s-a petrecut și în cursul serilor trecute, în parcarea din aproprierea unui club de fițe din Mamaia Nord.

Femeia s-a închinat înainte de a trece la acțiune

O întâmplare destul de ciudată, dar și amuzantă pentru cei care au privit de pe margine, a devenit virală pe rețelele de sociale. Anume, un bărbat și-a luat câteva palme zdravene de la partenera sa în fața unui club de fițe din Mamaia Nord. Evenimentul s-a petrecut în fața clubului Fratelli din Mamaia Nord, în cursul serilor trecute, iar internauții martori la scenă au filmat și postat de îndată, imaginile făcând deliciul publicului. Cine știe ce a făcut bărbatul, s-a uitat după alte fete, a băut prea mult, doar el știe adevărul. Cert este că și-a luat câteva palme sănătoase de la parteneră, scrie replicaonline.ro