Celebrul cântăreț de manele Petrică Cercel a murit

În urmă cu puțin timp, cântărețul Petrică Cercel a fost declarat decedat. Anunțul vine în contextul în care, în urmă cu câteva zile, artistul se afla în stare gravă, internat la spital, unde a fost intubat după ce a contractat coronavirus.

Familia a fost disperată și prietenii au cerut ca cei apropiați să se roage pentru el întrucât se zbătea între viață și moarte. Nu și-au pierdut speranța până în ultima clipă, iar medicii au făcut eforturi pentru a-l păstra în viață. Celebrul cântăreț de manele a pierdut, din nefericire, lupta cu virusul ucigaș.

Petrică Cercel a fost intubat, după ce s-a infectat cu COVID-19

Petrică Cercel și alți membri ai formației sale au fost confirmați cu COVID-19 în urma unui concert la care au cântat. Celebrul manelist nu a vrut inițial să se interneze, însă starea sa de sănătate s-a agravat astfel încât familia a decis să îl transporte de urgență la spital. Acolo, cadrele medicale l-au intubat, artistul prezentând dificultăți în respirație, potrivit unuia dintre fiii săi.

Familia spera că Petrică Cercel își va reveni, însă, din păcate, a pierdut lupta cu COVID-19. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, scria Ionuț Cercel pe pagina lui de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Mai recent, fiul artistului spunea că tatăl său e mai bine, că analizele medicale prezentau rezultate mai bune. Din păcate, manelistul nu a reușit să treacă cu bine peste această boală. „A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit.

Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, spunea Ionuț Cercel, în urmă cu câteva zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here