Un biciclist a fost accidentat mortal, marţi seara, pe DJ 205M, la Broşteni, de şoferul unei autoutilitare care a părăsit locul accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

„În jurul orei 21,00, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că, pe raza satului Arva, un biciclist se află întins pe partea carosabilă, cel mai probabil fiind acroşat de un autovehicul. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat care se deplasa cu o bicicletă pe DJ 205M, pe raza comunei Broşteni ar fi fost accidentat de o autoutilitară al cărei conducător auto ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Din păcate, în urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 49 de ani, a fost identificat de poliţişti la aproximativ şapte kilometri de locul accidentului, acesta fiind dus la sediul Poliţiei Odobeşti, pentru declaraţii.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here