Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe DN 1, la intrare în municipiul Sibiu, în zona sensului giratoriu din intersectia cu DN 7H.

Din primele informații, o femeie aflată la volanul unui autoturism condus dinspre Cristian a pierdut controlul directiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.
Din păcate , femeia a decedat în urma impactului.

Acul vitezometrului s-a blocat la 130 de km/h iar impactul a fost atât de puternic încât piese din autoturism s-au împrăștiat pe distanțe de peste 15 metri.

Conform surselor Sibiu Independent, tânără se numește Iulia, are aproximativ 37 de ani și este din Tilișca. Aceasta lucra într-o benzinărie din Sibiu, era căsătorită și avea doi copii, un băiat și o fată.

Nu sunt probleme de trafic.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic și un echipaj de descarcerare la ieșirea din localitatea Cristian unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un stâlp.
La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex feminin, care din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața. “ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here