O femeie a fost violată într-o camera de hotel din Cluj. Aceasta era cazată în acel hotel, bărbatul nu.

Femeia de 49 de ani era la duș într-o camera de hotel când, un bărbat, a intrat peste ea și a violat-o, ușa nefiind încuiată.
Evenimentul nefericit a avut loc la data de 14 august. Femeia locuiește în Spania, dar este din Cluj. Ea a sunat la 112 şi a anunțat incidentul.


Inițial, femeia nu a vrut să se prezintea IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, dar, ulterior, s-a răzgândit. Tânărul de 25 de ani a fost găsit la scurt timp și, la data 16 august, acesta a fost reținut, apoi arestat.


Cei doi nu se cunoșteau. Tânărul a intrat în hotel când nu era nimeni la recepție. Din păcate, poliția a menționat faptul că în hotel nu există camere de supraveghere.

„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here