Condiții revoltătoare pe care trebuie să le suporte angajații CFR, de la stația Deda, din Târgu Mureș, Aceștia nu dispun de dormitoare și grupuri sanitare corespunzătoare.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

„Stația Deda, dormitorul personalului de tren al stației Târgu Mureș, grup sanitar – tot ce avem nevoie, după cum se poate vedea și din poze.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Domnilor șefi de subunități, domnilor șefi de serviciu, domnule șef de regională, vi se pare normal ce se întâmplă la Stația Deda, unde eu trebuie să am odihnă la cap de secție?


Domnilor șefi ai CFR Călători, știți că și noi, șefii de tren, suntem oameni???

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni


Domnilor șefi de stație din Târgu Mureș, de ce, de trei săptămâni de când s-a închis dormitorul din Stația Deda, nu ați venit niciodată aici sa vedeți ce condiții avem?


Domnilor șefi de stație din Târgu Mureș, primiți 20% spor la conducere. Știți pentru ce îi primiți?

Ar putea fi o imagine cu în aer liber


Domnilor șefi din Serviciul SC, de ce nu mai veniți la Deda? Că, în vremurile bune, această gară era tare îndrăgită de dumneavoastră.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.


Domnilor, știți că și noi, șefii de tren, suntem o parte din angajații care aducem bani la CFR Călători, în comparație cu alte funcții, care toată ziua freacă duda?

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.


În încheiere, vă rog frumos să luați măsuri urgente pentru rezolvarea problemelor noastre, din Stația Deda, pentru a nu fi nevoiți să ajungem pe la alte instituții competente.”, sunt cuvintele angajatului CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here