Astăzi, in jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc, într-un sac din plastic.

Persoana a fost găsită de echipajul de poliție, prezentând semne vitale, dar in stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță si fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. La unitatea medicală, persoana în cauză și-a revenit și este în afara oricărui pericol.


Investigativ preliminar, s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni, împreună cu mama și fratele său în vârstă de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond, cei doi (mama și fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.


La fața locului a fost deplasată o echipă operativă complexă din cadrul SIC și laboratorul criminalistic mobil, pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor două persoane agresoare.
S-a intocmit dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor in funcție de verificările care se fac la această oră.