De multă vreme circulă pe internet o anecdotă-proverb conform căreia o femeie cu fusta ridicată fuge mai repede decât un bărbat cu pantalonii în vine. Au fost şi caricaturi pe tema asta, dar mulţi au considerat-o a fi doar un scenariu, o ipoteză, ceva utopic. Dar nu-i deloc aşa! S-a petrecut aievea, luni seara, pe 7 septembrie, în spatele Autogării Trans-Codreanu din Iaşi.

Madalina. M. (21 de ani), o tânără altminteri destul de apetisantă, l-a îmbrobodit bine pe Z. I. (52 de ani), un navetist din Podul Iloaie. I-a propus o partidă de sex cu tot tacâmul în spatele tomberoanelor pentru doar 100 de lei. Incitat, bărbatul a acceptat cu mult entuziasm.

Ajunşi acolo, la fereală de ceilalţi călători, bărbatul i-a înmânat cu multă gentileţe bancnota, aşteptând prestaţia. Juna i-a descheiat prohabul, a mimat o felaţie şi i-a tras pantalonii în jos până la nivelul genunchilor. Excitat şi teribil de încântat, Z. I a scos portofelul, ca să facă plata în avans. Madalina era deja cu fusta ridicată, n-avea sutien şi îmbia la aventură. N-a fost să fie. Pragmatică, a înşfăcat portofelul şi a pornit într-un sprint demn de-o atletă la proba 100 metri plat. Fără chiloţi, cu fusta pe umeri, a câştigat detaşat „raliul” cu bătrânul Z.I, om în etate, încorsetat în reumatisme şi obstrucţionat de proprii nădragi.

Prada a fost de 800 lei, dar Otilia nu s-a bucurat prea multă vreme de bănişori. Învingându-şi jena, Z.I a făcut plângere la poliţie şi, în ciuda faptului că tâlhăria s-a produs într-o zonă neacoperită de camerele de supraveghere, oamenii legii au dibuit-o. Atleta de conjunctură şi-a petrecut atunci weekend-ul în arestul IPJ Iaşi. A fost acuzată de tâlhărie şi înşelăciune.

Acum, însă, a venit „nota de plată” pentru ieșeancă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Mădălina M. la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie calificată. În plus, ieșeanca a fost obligată să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională. De asemenea, judecătorii ieșeni au obligat-o pe Mădălina M. să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Tânăra Mădălina M, obligată să îi plătească despăgubiri clientului jefuit

În plus, magistrații au obligat-o pe ieșeanca Mădălina M. să îi plătească despăgubiri clientului lăsat nesatisfăcut.

Instanța admite acțiunea formulată de partea civilă Z.I. și o obligă pe inculpată la plata către partea civilă a sumei de 800 de lei, reprezentând daune materiale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Procesul tinerei a început pe data de 9 noiembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Mădălina Manolea (22 de ani), mamă a doi copii, pentru tâlhărie calificată.

În seara zilei de 7 septembrie 2020, în jurul orei 21:00, inculpata, în timp ce se afla cu persoana vătămată Z.I. în spatele unui bloc din municipiul Iași, prin smulgere, a deposedat-o de un portofel cu acte personale și bani, prejudiciul cauzat fiind de 800 de lei”, au menționat anchetatorii ieșeni.