O trecere de pietoni dă mari bătăi de cap unei firme care are contract cu Primăria Suceava. Trecerea a fost plasată greșit, astfel încât se oprește într-un zid de pe o stradă din municipiu, iar după ce fotografiile au devenit virale, firma avea misiunea de a muta respectiva trecere de pietoni, astfel încât să poată fi folosită de către pietoni.

În schimb, angajații firmei au făcut trecerea de pietoni fix în același loc, spre nemulțumirea viceprimarului Lucian Harșovschi. Acesta a făcut publică situația pe pagina sa Facebook.

”Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier.

Întâmplător sau nu, “Doreii” care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid”, a scris Harșovschi.

Viceprimarul Lucian Harşovschi spune că i-a cerut constructorului să remedieze problema pe propria cheltuială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here