La data de 2 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au depistat un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Gropniţa, fără a deţine permis de conducere.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, cercetările continuă.

Acesta nu a fost singurul ieșean prins fără permis la volan în ultimele zile.

La data de 3 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă

De asemenea, la data de 2 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au oprit pentru control, pe DE 583 în comuna Bălţaţi, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, care circula cu viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu avea dreptul de a conduce vehicule în România.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here