Zilele trecute, Sorin şi Paul, poliţişti în cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Popricani erau în patrulare cu autospeciala, pe raza comunei Popricani, când au observat un bărbat, care tocmai căzuse de pe scară, de la o înălţime de aproximativ 2 metri. Acesta s-a rănit la braţ într-o ţepuşă a gardului din fier al locuinţei.

Cei doi poliţişti au intervenit cu maximă operativitate pentru acordarea primului ajutor bărbatului, care sângera abundent din cauza secţiunii unei artere, aplicându-i un garou cu o curea.

De asemenea, poliţiştii au solicitat sprijinul unui echipaj de pe o ambulanţă care se întorcea de la un caz, facilitând astfel intervenţia cu rapiditate a cadrelor medicale, care au preluat bărbatul şi l-au condus la o unitate medicală din mun. Iaşi.

Ieri, domnul Victor după ce a fost externat din spital s-a dus direct la Postul de Poliţie să le mulţumească celor doi poliţişti pentru că i-au salvat viaţa, medicii spunându-i că dacă cei doi colegi nu ar fi intervenit atât de prompt situaţia putea fi fatală.

Poliţiştii i-au transmis domnului Victor că jobul lor este să fie în permanenţă în slujba comunităţii şi că se bucură că au fost oamenii potriviţi la locul potrivit. Colegii noştri şi-au încheiat activitatea din acea zi cu mulţumirea sufletească de a participa la o altfel de misiune – de salvare a unei vieţi.

Poliţiştii salvatori sunt agent şef VATRĂ SORIN –şeful Postului de Poliţie Ţigănaşi şi agent şef TEODOR PAUL – şeful Postului de Poliţie Probota.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi le-a transmis felicitări şi aprecieri prentru promptitudinea cu care au intervenit acordând primul ajutor persoanei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here