Update: La data de 13 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Un bărbat din comuna Balș, județul Iași, a mers să își satisfacă dorințele sexuale într-un apartament închiriat de către o domnișoară găsită pe internet, iar după ce a fost mulțumit de ceea ce s-a întâmplat în dormitor, bărbatul a plătit serviciile, dar mai apoi a fugit cu 1.000 de lei, bani care îi aparțineau fetei.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat de 34 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 31 martie spre 1 aprilie a.c., în urma unei înţelegeri prealabile, bărbatul s-ar fi întâlnit cu o tânără, iar în timp ce s-ar fi aflat într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi, prin exercitarea de acte de violenţă, acesta i-ar fi sustras tinerei portofelul cu acte şi bani.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 aprilie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Astăzi, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.