S-a aflat cine e şoferul care a distrus 12 maşini în Braşov. Se pare că autorul incidentului este chiar Adrien Stephane Mureșan, care este nimeni altul decât fiul lui Sever Mureşan.

Tânărul se afla sub influenţa drogurilor şi fără permis a izbucnit după un conflict cu iubita. El a fost totodată depistat cu o alcoolemie de 2,10 mg/litru, la prima probă, şi 2,20 – la a doua probă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a anunţat, joi dimineaţă, că, în urma producerii accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nu şi victime.

Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a precizat sursa citată.

Conform acesteia, tânărul, în vârstă de 31 de ani, va fi cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Conform unor surse, ar fi fost nevoie de mai mulţi poliţişti pentru imobilizarea bărbatului, care a continuat să fie recalcitrant şi în ambulanţa SMURD, cu echipajul paramedical. În momentul în care a fost dus la spital, Adrien Stephane Mureșan a rupt un guler cervical pe care medicii SMURD voiau să îl pună pentru a nu se răni. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie.

În 2017, același individ când s-a urcat pe o macara din București și a amenințat că se sinucide. Era nemulțumit că nu primise banii de la cei pentru care executase lucrări de construcții și a coborât după 10 ore de negocieri, informeaza romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here