• acesta a tamponat două maşini parcate, a coborât de la volan şi a încercat să fugă * a fost capturat imediat şi încătuşat * avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat

Sâmbătă, 10 aprilie 2021, ora 2.30, şoseaua Naţională. Un echipaj de la Secţia 1 face semn unui Alfa Romeo de culoare gri să tragă pe dreapta, pentru controlul de rutină. Şoferul nu se conformează, accelerează, intră pe strada Nicolina şi se îndreaptă către C.U.G. Poliţiştii pornesc în urmărirea fugarului şi anunţă incidentul prin staţie, cerând ajutorul colegilor de la Secţiile 3 şi 6. Scene de film american, se trag cinci focuri de armă, tir de avertisment, în plan vertical.

Încercând să scape din încercuirea poliţiştilor, fugarul virează dreapta, intrând pe strada Orientului. Pierde controlul volanului, tamponează două maşini parcate, Alfa Romeo ajunge epavă, tânărul coboară şi o ia la fugă. E prins după o goană de aproximativ 25 metri. Poliţiştii îl încătuşează şi-i pun etilotestul. Rezultă o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Asta înseamnă aproape dublu în sânge, adică stare de ebrietate. 

Drept urmare, va fi prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here