Update: Toate persoanele implicate in altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, polițiștii efectuează verificari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Aproximativ 50 de persoane au atacat mai mulți polițiști și jandarmi. Cel puțin un polițist a ajuns la spital, de urgență, cu urechea retezată. 

Bătaia a avut loc în localitatea Petea din județul Satu Mare. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui conflict între locuitorii cartierului și forțele de ordine și cel puțin un polițist a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe după ce urechea i-a fost retezată de unul dintre scandalagii, scrie PresaSM.ro

Scandalul a avut loc într-un cartier cu persoane de etnie romă, care au fost și implicate în această bătaie cu oamenii legii. Unul dintre bărbații care au făcut scandal ar fi luat chiar o drujbă în lupta cu polițiștii și jandarmii. Spre bărbatul respectiv a fost folosită muniția din dotare, fiind utilizat pistolul cu bile în direcția acestuia, scrie sursa citată. 

Unui polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale, care a încercat să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii, i-a fost retezată urechea. El urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here