Trei pasageri au murit duminică după-amiază într-un accident rutier produs pe DN1, între Cristian şi Hula Săcelului. Singurul supraviețuitor este o femeie însărcinată în 30 de săptămâni. Gravida a suferit o fractură de femur și a fost dusă la Spitalul din Sibiu, pentru investigații și tratament.

Potrivit Ambulanței Sibiu, victimele aflate în stare critică nu au răspuns manevrelor de resuscitare, din cauza rănilor extrem de grave, fiind declarat decesul.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a declarat că accidentul s-a produs după un impact frontal între două mașini care circulau din direcții opuse.

„Din primele cercetări se pare că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, un bărbat de 32 de ani, sibian, singur în mașină, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Alba și în care se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere, în vârstă de 49 de ani, respectiv 30 de ani, cea din urmă fiind însărcinată. Toți cei din mașina care circula regulamentar sunt din județul Alba. Cei doi șoferi și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, femeia însărcinată fiind transportată la spital cu răni grave”, a spus Welter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here