• drumul e plin de gropi, ei erau traşi la şufă şi n-au putut ţine direcţia

Doi frați din Produlești, județul Dâmbovița, au murit striviți sub roțile unui TIR. Cei doi, de 22 și respectiv 15 ani, se aflau într-o mașină tractată. Accidentul s-a întâmplat pe data de 2 aprilie.

La volanul mașinii de tractare era chiar bunicul lor. Din spusele martorilor, fratele mai mare, aflat la volan, a avut alte preocupări în timpul mersului, a tras dreapta din greșeală, iar apoi stânga brusc pentru a reveni pe șosea. Din păcate, a tras prea mult de volan și a intrat sub roțile unui TIR. Cei doi nu au avut nici o șansă.

Polițiștii vor stabili dacă mașina era tractată în condiții de siguranță
Mașina în care se aflau cei doi frați, de 15, respectiv 22 de ani, avea o defecțiune şi era tractată de un alt autoturism. La un moment dat însă, pe Drumul Național 7, vehiculul cu probleme a intrat pe contrasens, unde a fost izbit cu putere de un camion.

În urma impactului extrem de violent, șoferul și fratele sau nu au mai avut nicio șansă. Din nefericire, au decedat pe loc. Echipajele de la Ambulanță sosite la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Porțiunea de șosea pe care a avut loc tragedia este plină cu gropi, spun conducătorii auto care circulă prin zonă. Polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmează să stabilească de ce a ajuns autoturismul tractat pe celălalt sens de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here